Tietosuoja

Sisällysluettelo

  1. Rekisterinpitäjä
  2. Henkilötietojen keruu, käsittely ja käyttö
  3. Evästeet
  4. Verkkoanalysointi
  5. Jetpack-palvelun käyttö, aiemmin Wordpress.com
  6. Suojattu tiedonsiirto
  7. Asianomaisten tiedonsaantioikeudet
  8. Tietojen poistaminen ja lukitseminen
  9. YouTuben käyttöä koskeva tietosuojaseloste
  10. Sosiaalisen median ohjelmalaajennusten käyttö
  11. Online-mainonta
  12. Muita verkkosivustomme toimintoja ja tarjouksia
  13. Tietosuojasäännösten muuttaminen

Tietosuojaseloste ja suostumus tietojen käyttöön magnetix-wellness.com sivustossa

Tietosuoja on luottamuksellinen asia ja on tärkeää, että voit luottaa meihin. Magnetix Wellness GmbH ja sen kumppanit kunnioittavat yksityisyyttäsi ja yksityisyyden suojaasi. Sen vuoksi henkilötietojesi suojaaminen ja tietojen lainmukainen keruu, käsittely ja käyttö on meille tärkeää. Voit vierailla sivustossamme turvallisin mielin, sillä noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä tiukasti lainsäädäntöä. Kerromme tässä siitä, miten keräämme ja käsittelemme tietoja.

Voit tulostaa tai tallentaa tämän asiakirjan verkkoselaimesi normaaleilla toiminnoilla (useimmiten; Tiedosto -> Tallenna nimellä). Voit myös ladata ja arkistoida tämän asiakirjan PDF-muodossa napsauttamalla tätä. PDF-tiedoston avaamista varten tarvitset ilmaisen Adobe Reader -ohjelman (joka löytyy osoitteesta www.adobe.fi) tai muun vastaavan ohjelman, jolla voi käsitellä PDF-muotoisia asiakirjoja.

Hyväksymällä seuraavan tietosuojaselosteen annat suostumuksesi siihen, että Magnetix Wellness GmbH, Adam-Opel-Straße 7-11, D-60386 Frankfurt am Main (jäljempänä MAGNETIX) kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojasi tietosuojalakeja ja seuraavassa esitettyjä määräyksiä noudattaen.

1. Rekisterinpitäjä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 4. artiklan 7 kohdan mukaan rekisterinpitäjä on

Magnetix Wellness GmbH

Adam-Opel-Straße 7-11
D-60386 Frankfurt am Main
Faksi: +49 (0)69 255189 490
Sähköposti: privacy@magnetix.com

(Katso yhteystiedot). Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: CTM-COM GmbH, In den Leppsteinswiesen 14, D-64380 Roßdorf, sähköpostiosoite: datenschutz@ctm-com.de, puhelinnumero +49 6154 - 57605-111.

Sinulla on seuraavat oikeudet itseäsi koskevien henkilötietojen suhteen:

– tiedonsaantioikeus

– oikaisu- tai poistamisoikeus

– käsittelyn rajoitusoikeus

– oikeus tietojen käsittelyn kieltämiseen

– oikeus tietojen siirrettävyyteen.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä tietosuojavalvontaviranomaisille valitus henkilötietojesi käsittelystä Magnetixilla.

2. Henkilötietojen keruu, käsittely ja käyttö

2.1 Henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tunnistetun tai tunnistettavissa olevan luonnollisen henkilön tosiasioihin liittyviä tai henkilökohtaisia olosuhteita koskevia tietoja. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi sivustokäyttäytyminen, nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite sekä kaikki käyttäjätiedot, jotka annat meille rekisteröitymisen ja asiakastilin luonnin yhteydessä. Niihin eivät sisälly tilastolliset tiedot, joita keräämme esimerkiksi verkkokauppavierailujen yhteydessä ja jotka eivät liity suoraan henkilöyteesi. Tällaisilla tilastoilla kerrotaan esimerkiksi, mitkä verkkokauppamme sivut ovat erityisen suosittuja tai kuinka monta käyttäjää käy Magnetix Wellness GmbH -kaupan tietyillä sivuilla. Meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan omiin mainostarkoituksiimme uutiskirjeen muodossa, mikäli olet nimenomaisesti sallinut sen.

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, tallennamme ilmoittamasi tiedot (sähköpostiosoite, nimi ja puhelinnumero), jotta voimme vastata kysymyksiisi. Poistamme tässä yhteydessä syntyneet tiedot, kun niiden tallentaminen ei ole enää tarpeen, tai rajoitamme kyseisten tietojen käsittelyä, jos lakisääteisiä tietojen säilyttämisvelvoitteita on olemassa.

Joskus käytämme sivustomme yksittäisissä toiminnoissa ulkopuolisia palveluntarjoajia tai haluaisimme käyttää tietojasi markkinoinnissa. Jäljempänä on esitelty seikkaperäisesti tällaisiin tapauksiin liittyvät vaiheet. Samalla esittelemme myös tietojen tallennuksen kestolle määritetyt perusteet.

2.2 Asiakastili

Annamme jokaiselle rekisteröityneelle asiakkaalle salasanalla suojatun pääsyn tallentamiimme häntä koskeviin käyttäjätietoihin (asiakastili). Käyttäjätililläsi voit tarkastella päätettyjen, avoimien ja äskettäin lähetettyjen tilaustesi tietoja sekä hallita osoitetietojasi, pankkiyhteystietojasi ja uutiskirjettä. Kun rekisteröidyt käyttämään yksilöllistettyjä palvelujamme, keräämme sinulta joitakin henkilötietoja. Niitä ovat esimerkiksi nimi, osoite ja yhteydenpitotiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Velvollisuutenasi on käsitellä henkilökohtaisia sisäänkirjaustietoja luottamuksellisesti. Älä anna niitä sivullisten käyttöön. Emme voi ottaa vastuuta väärin käytetyistä salasanoista, paitsi jos olemme itse aiheuttaneet väärinkäytön.

2.3 Henkilötietojen keruu, käsittely ja käyttö

Tietosuoja on meille erittäin tärkeä asia. Sen vuoksi noudatamme henkilötietojesi keruussa, käsittelyssä ja käytössä Saksan tietosuojalain ja sähköisistä tieto- ja viestintäpalveluista annetun lain määräyksiä. Keräämme, talletamme ja käsittelemme tietojasi ostotapahtuman kaikkien vaiheiden – myös mahdollisten takuiden – osalta. Käytämme tietojasi palvelujen tarjoamisessa (erityisesti asiakaspalvelussa ja tuotearvioinnissa), teknisessä hallinnossa ja Magnetixin omassa markkinoinnissa. Henkilötietosi luovutetaan kolmansille osapuolille tai välitetään muuten eteenpäin vain, jos se on välttämätöntä sopimuksen täytäntöönpanoa tai tilintekoa varten tai jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi. Esimerkiksi osto- ja myyntitilausten käsittelyn yhteydessä toimitamme tarvittavat tiedot käyttämillemme palveluntarjoajille, kuten huolitsijoille, logistiikka-alan toimijoille ja pankeille. Palveluntarjoajamme saavat käyttää välitettyjä tietoja vain tehtäviensä täyttämiseen. Tietojen muu käyttö ei ole sallittua, eikä yksikään palveluntarjoajamme käytä tietoja muulla tavalla.

Tilausta varten tarvitsemme oikeat nimi-, osoite-, ja maksutiedot. Sähköpostiosoitteesi tarvitsemme sitä varten, että voimme vahvistaa tilauksesi ja olla kanssasi yhteydessä. Sähköpostia käytetään myös tunnistamisessa (sisäänkirjautuminen asiakastiliin). Myös tilaus- ja lähetysvahvistus toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilötietosi poistetaan, jos poistaminen ei ole lakisääteisten säilyttämisvelvoitteiden vastaista ja jos olet esittänyt poistovaatimuksen, jos tietoja ei enää tarvita tallennustarkoituksen täyttämiseen tai jos tietojen tallennus on muista lakisääteisistä syistä kiellettyä.

2.4 Tietojesi käyttö mainostarkoituksissa

Henkilötietojasi käytetään vain kohdassa 2.3 määritetyllä tavalla, eikä niitä käytetä mainostarkoituksissa tai luovuteta kolmansille osapuolille näissä tarkoituksissa. Seuraavassa kappaleessa kerrotaan, miten voit käyttää uutiskirjettämme.

Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käytön joko kokonaan tai osittain. Siitä ei aiheudu muita kustannuksia paitsi mahdolliset normaalihintaiset lähetyskulut. Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen, voit aktivoida peruutuslinkin suoraan uutiskirjeessä tai lähettää vapaamuotoisen sähköpostiviestin osoitteeseen privacy@magnetix.com. Huomaa, että peruutusviesti on lähetettävä samasta sähköpostiosoitteesta, jota käytetään uutiskirjeen vastaanottamiseen.

2.4.1 Uutiskirje

Käytämme uutiskirjeiden lähettämisessä niin sanottua double opt-in -menetelmää. Se tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle uutiskirjeen sähköpostitse vasta sitten, kun olet erikseen vahvistanut, että haluat meidän aktivoivan uutiskirjepalvelun. Sen jälkeen lähetämme sinulle ilmoitusviestin ja pyydämme sinua vahvistamaan sähköpostiin sisältyvää linkkiä napsauttamalla haluavasi saada uutiskirjeemme.

Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitämme, voit milloin tahansa peruuttaa niiden tilauksen. Siitä ei aiheudu muita kustannuksia paitsi mahdolliset normaalihintaiset lähetyskulut. Riittää, kun ilmoitat asiasta kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostilla, faksilla tai kirjeellä) käyttämällä kohdassa 1 mainittuja yhteystietoja. Jokaisessa uutiskirjeessä on luonnollisesti myös peruutuslinkki.

2.5 Lokitiedostot

Jos käytät verkkosivustoa vain tietojen hakemiseen eli jos et rekisteröidy tai välitä meille muita tietoja, keräämme vain ne henkilötiedot, jotka selaimesi välittää palvelimeemme. Kun tarkastelet sivustoamme, keräämme seuraavat tiedot, joita tarvitsemme teknisesti sivuston näyttämiseksi sekä vakauden ja turvallisuuden takaamiseksi (oikeusperustana käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaa f):

– IP-osoite

– kyselyn päivämäärä ja kellonaika

– ero Greenwich Mean Time (GMT) -aikavyöhykkeeseen

– pyynnön sisältö (konkreettinen sivu)

– pääsyn tila / HTTP-tilakoodi

– kulloinkin siirretty tietomäärä

– sivusto, josta pyyntö on peräisin

– selain

– käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä

– selainohjelmiston kieli ja versio.

Analysoimme kyseiset lokitiedostotietueet, jotta voimme parantaa sivustoamme ja Magnetix-kauppaamme entistä enemmän ja tehdä niistä käyttäjäystävällisempiä, löytää ja korjata virheitä nopeammin sekä ohjata palvelimen kapasiteettia. Voimme päätellä lokitietojen perusteella esimerkiksi sen, mihin kellonaikaan Magnetix-kaupoissa vieraileminen on erityisen suosittua, ja asettaa käyttöön tarpeeksi paljon dataa, jotta ostosten tekeminen sujuisi mahdollisimman nopeasti. Sen lisäksi voimme tunnistaa ja korjata mahdollisia Magnetix-kaupan virheitä lokitiedostoja analysoimalla.

Tietojesi käsittelyn kieltäminen tai peruuttaminen

(1) Jos olet antanut luvan tietojesi käsittelyyn, voit milloin tahansa peruuttaa kyseisen luvan. Peruutus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyn luvallisuuteen, kun olet esittänyt peruutuspyyntösi meille.

(2) Mikäli tuemme henkilötietojesi käsittelyä edunvertailuun perustuen, voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn. Tämä koskee tilannetta, jossa käsittely ei ole erityisesti välittämätöntä kanssasi tehtävän sopimuksen täyttämistä varten. Tästä kerrotaan tarkemmin jäljempänä toimintojen kuvauksen yhteydessä. Jos käytät peruutusoikeuttasi, pyydämme sinua esittämään perusteet, miksi emme saa käsitellä henkilötietojasi toteuttamallamme tavalla. Kun lähetät meille perustellun peruutuspyynnön, tutkimme asiantilan ja joko lopetamme tietojen käsittelyn tai mukautamme sitä tai esitämme sinulle pakottavat perustellut syyt, joiden perusteella jatkamme tietojen käsittelyä.

(3) Luonnollisesti voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käsittelyn mainonta- ja tietojen analysointitarkoituksessa. Mainontakieltoa koskevissa asioissa voit ottaa meihin yhteyttä seuraavien kanavien kautta:

Magnetix Wellness GmbH

Adam-Opel-Straße 7-11
D-60386 Frankfurt am Main
Faksi: +49 (0)69 255189 490
Sähköposti: privacy@magnetix.com

 

3. Evästeet

Sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä, jotta voisit vierailla sivustossamme. Muistutamme kuitenkin, että ostoskoritoiminnon käyttö ja tuotteiden tilaaminen on mahdollista vain evästeiden aktivoinnin jälkeen.

3.1 Mitä evästeet ovat?

Evästeet ja flash-evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi ja jotka tallentavat tiettyjä asetuksia ja tietoja, jotta järjestelmämme voi vaihtaa tietoja selaimesi kanssa. Periaatteessa on olemassa kahdenlaisia evästeitä: niin sanottuja istuntoevästeitä, jotka poistetaan samalla kun suljet selaimesi, ja tilapäisiä/pysyviä evästeitä, jotka tallennetaan laitteellesi pidemmäksi tai rajattomaksi aikaa. Tallentamisen avulla voimme muokata sivustoamme ja tarjontaamme vastaamaan sinun tarpeitasi. Tallentaminen myös tekee sivuston käytön helpommaksi, koska tallennamme esimerkiksi joitakin antamiasi tietoja, eikä sinun tarvitse syöttää niitä aina uudelleen.

3.2 Mitä evästeitä Magnetix käyttää?

Useimmat käyttämämme evästeet poistetaan automaattisesti selainistunnon jälkeen kiintolevyltäsi (siitä nimi istuntoeväste). Istuntoevästeitä tarvitaan esimerkiksi siihen, että ostoskoritoiminto voidaan tarjota usealla sivulla. Lisäksi käytämme myös evästeitä, jotka pysyvät kiintolevylläsi. Kun vierailet seuraavan kerran sivustossamme, järjestelmä tunnistaa automaattisesti, että olet käynyt sivustossa jo aiemmin, ja tietää, millaisia tietoja ja asetuksia suosit. Nämä tilapäiset tai pysyvät evästeet (elinkaari 1 kuukaudesta 10 vuoteen) tallennetaan kiintolevyllesi, ja ne poistetaan automaattisesti määritetyn ajan umpeuduttua. Erityisesti näiden evästeiden avulla voimme tehdä sivustostamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman. Näiden tiedostojen ansiosta voimme esimerkiksi näyttää sivulla juuri sinua kiinnostavia tietoja. Käytämme näitä evästeitä yksinomaan siksi, että voimme mukauttaa tarjontaamme mahdollisimman hyvin asiakkaidemme toiveita vastaavaksi ja tehdä sivustomme selaamisesta mahdollisimman mukavaa.

3.3 Mitä tietoja tallennetaan evästeisiin?

Magnetix Wellness GmbH:n käyttämiin evästeisiin ei tallenneta henkilötietoja. Sen vuoksi käyttämiämme evästeitä ei voi yhdistää kehenkään tiettyyn henkilöön, eikä siis sinuunkaan. Kun eväste aktivoidaan, sille annetaan tunnistenumero. Henkilötietojasi ei voi missään vaiheessa yhdistää tunnistenumeroon. Nimeäsi, IP-osoitettasi tai vastaavia tietoja, joiden avulla evästeet voitaisiin yhdistää henkilöyteesi, ei tallenneta milloinkaan. Evästetekniikan avulla saamme vain anonymisoituja tietoja esimerkiksi siitä, millä verkkokauppamme sivuilla on käyty, mitä tuotteita on katseltu ja niin edelleen.

3.4 Mitä on paikan täällä tapahtuva kohdennus?

Magnetix Wellness GmbH -sivustossa kerätään evästetekniikkaa käyttäen tietoja, joilla optimoidaan mainontaa ja koko online-tarjontaa. Kyseisiä tietoja ei käytetä henkilöytesi tunnistamiseen, vaan niillä pelkästään analysoidaan anonyymisti kotisivun käyttöä. Tietojasi ei yhdistetä missään vaiheessa tallentamiimme henkilötietoihin. Tämän tekniikan avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja/tai erityisiä tarjouksia ja palveluja, joiden sisältö perustuu sivuston käyttötietojen analysoinnista saatuihin tietoihin (kuten mainonta, joka perustuu siihen, että viime päivinä on katseltu ainoastaan urheilukenkiä). Tavoitteenamme on tehdä online-tarjonnastamme mahdollisimman houkuttelevaa ja esittää mainoksia, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi.p>

3.5 Uudelleenkohdennus

Sivustossamme käytetään niin sanottua uudelleenkohdennustekniikkaa. Käytämme sitä, jotta voisimme muokata Internet-tarjontamme mahdollisimman kiinnostavaksi. Tämän tekniikan avulla voimme puhutella kumppaneidemme sivustoissa mainostamalla niitä internetin käyttäjiä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta verkkokauppaamme ja tuotteitamme kohtaan. Olemme vakuuttuneita siitä, että yksilöllistettyjen, kiinnostuksen kohteiden mukaan suunnattujen mainosten näyttäminen kiinnostaa internetin käyttäjiä yleensä enemmän kuin persoonaton mainonta. Tällaista mainosmateriaalia näytetään kumppaneidemme sivustoissa evästetekniikan ja aikaisemman sivustokäyttäytymisen analysoinnin perusteella. Tällainen mainostus tapahtuu täysin anonyymisti. Henkilötietoja ei tallenneta, eikä käyttöprofiileja yhdistetä henkilötietoihin.

3.6 Miten voin estää evästeiden tallentamisen?

Voit määrittää selaimeesi asetuksen, jonka mukaan evästeiden tallennus hyväksytään vain, jos annat siihen luvan. Jos haluat hyväksyä Magnetix-evästeet, mutta et palveluntarjoajiemme ja kumppaneidemme evästeitä, voit estää kolmannen osapuolen evästeet selainasetuksissasi.

Yleensä verkkoselaimen valikkopalkissa näkyy ohjetoiminto, jossa kerrotaan, kuinka voit hylätä uusia evästeitä ja poistaa jo vastaanotettuja evästeitä käytöstä.

Jos käytät yhteiskäytössä olevia tietokoneita, joiden asetuksissa hyväksytään evästeet ja flash-evästeet, on suositeltavaa kirjautua kokonaan ulos istunnon päätyttyä.

4. Verkkoanalysointi

Jotta voisimme jatkuvasti parantaa ja optimoida tarjontaamme, käytämme niin sanottua seurantatekniikkaa. Siinä hyödynnämme Google Analytics -palveluja.

Google Analytics -palvelun käyttöä koskeva tietosuojaseloste

(1) Tässä sivustossa käytetään Google Analytics -palvelua, joka on Google Inc.:n ( jäljempänä Google) tarjoama verkkoanalysointipalvelu. Google Analytics käyttää niin sanottuja evästeitä eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi verkkosivustossa. Google siirtää ja tallentaa evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen. Jos IP-osoitteen anonymisointi on käytössä, Google kuitenkin lyhentää IP-osoitteen ensin Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston palveluntarjoajan puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston palveluntarjoajalle.

(2) Google Analytics ei yhdistä selaimesi kautta saamaansa IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin

(3) Voit estää evästeiden tallentamisen valitsemalla selaimessa sopivat asetukset. Ota kuitenkin huomioon, että sen jälkeen et ehkä voi käyttää verkkosivuston kaikkia toimintoja kokonaisuudessaan. Voit lisäksi estää Googlen evästeellä luotujen ja sivuston käyttöösi liittyvien tietojen (kuten IP-osoitteen) keräämisen ja käsittelyn lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen, joka on käytettävissä alla olevassa linkissä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

(4) Tämä sivusto käyttää Google Analytics -palvelua tarkenteella "_anonymizeIp()". Sen ansiosta IP-osoitteita käsitellään lyhennetyssä muodossa, eivätkä ne ole suoraan yhdistettävissä tiettyyn henkilöön. Jos sinusta kerätyissä tiedoissa tulee vastaan viittauksia henkilöyteesi, ne suljetaan heti pois ja henkilötiedot poistetaan samalla välittömästi.

(5) Käytämme Google Analytics -palvelua verkkosivustomme käytön analysointiin ja sivuston jatkuvaan kohentamiseen. Saatujen tilastojen avulla voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä kiinnostavampaa käyttäjiemme kannalta. Niitä poikkeustapauksia varten, jolloin henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, Google käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Google Analytics -palvelun käytön oikeusperustana käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaa f.

(6) Kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tiedot: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Faksi: +353 (1) 436 1001. Käyttöehdot: http://www.google.com/analytics/terms/de.html, tietosuojan yleiskatsaus: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html ja tietosuojaseloste: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Lisätietoa siitä, miten Google Analytics käyttää käyttäjätietoja, on Googlen tietosuojaselosteessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Tilaustietojen käsittely

Olemme solmineet Googlen kanssa tilaustietojen käsittelyä koskevan sopimuksen ja noudatamme Google Analytics -palvelun käytössä Saksan tietosuojaviranomaisten tiukkoja määräyksiä.

5. Jetpack-palvelun käyttö, aiemmin Wordpress.com

(1) Tämä sivusto käyttää Jetpack-verkkoanalysointipalvelua (aiemmin WordPress.com) verkkosivustomme käytön analysointiin ja sivuston jatkuvaan kohentamiseen. Saatujen tilastojen avulla voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä kiinnostavampaa käyttäjiemme kannalta. Lisäksi käytämme tuota järjestelmää sivuston turvallisuuden suojaamiseen, kuten hyökkäysten tai virusten tunnistamiseen. Niitä poikkeustapauksia varten, jolloin henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, Automattic Inc. käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov. Jetpac-palvelun käytön oikeusperustana käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaa f.

(2) Tätä analysointia varten tietokoneeseesi tallennetaan evästeitä (katso tarkempia tietoja kohdasta 3). Siten kerätyt tiedot tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen. Ota huomioon, että jos estät evästeiden tallentamisen, et välttämättä voi käyttää tätä sivustoa kokonaisuudessaan. Voit estää evästeiden tallennuksen selaimesi asetuksissa tai napsauttamalla Click here to Opt-out -painiketta sivulla http://www.quantcast.com/opt-out.

(3) Tämä sivusto käyttää Jetpack-palvelua tarkenteella, jolla IP-osoitteet lyhennetään heti niiden keräämisen jälkeen, jotta niitä ei voida yhdistää tiettyyn henkilöön.

(4) Tämä sivusto käyttää Jetpack-palvelua tarkenteella, jolla IP-osoitteet lyhennetään heti niiden keräämisen jälkeen, jotta niitä ei voida yhdistää tiettyyn henkilöön.

6. Suojattu tiedonsiirto

Siirrämme henkilötietojasi turvallisesti salattuna. Sama koskee myös tekemisiäsi tilauksia ja asiakastilille sisäänkirjautumista. Käytämme siinä SSL-salausjärjestelmää (Secure Socket Layer). Kukaan ei voi luvata täysin absoluuttista suojaa. Suojaamme kuitenkin sivustomme ja muut järjestelmämme teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä tietojen katoamista, hävittämistä, tietoihin pääsyä, tietojen muuttamista ja tietojen luvatonta levittämistä vastaan.

7. Asianomaisten tiedonsaantioikeudet

Saksan tietosuojalain mukaan asiakkaillamme on muun muassa oikeus saada maksutta tietoa tallennetuista tiedoistaan sekä oikeus oikaista, lukita tai poistaa tietoja.

Otamme tietojesi suojelun erittäin vakavasti. Jotta voimme varmistaa, etteivät henkilötietosi päädy kolmansille osapuolille, todista henkilöllisyytesi selkeästi ja lähetä pyyntö joko sähköpostitse tai postitse seuraavaan osoitteeseen:

Magnetix Wellness GmbH

Adam-Opel-Straße 7-11
D-60386 Frankfurt am Main
Faksi: +49 (0)69 255189 490
Sähköposti: privacy@magnetix.com

8. Tietojen poistaminen ja lukitseminen

Noudatamme tietojen välttämisen ja tietojen minimoinnin periaatteita. Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin on välttämätöntä tässä mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi tai sen mukaan, miten lainsäädännössä määritetyt erilaiset säilytysajat määräävät. Kun tarkoitus on täyttynyt tai säilytysaika on umpeutunut, tiedot lukitaan tai poistetaan rutiininomaisesti ja lakisääteisten määräysten mukaisesti.

9. YouTuben käyttöä koskeva tietosuojaseloste

1) Olemme yhdistäneet online-tarjontaamme YouTube-videoita, jotka on tallennettu http://www.YouTube.com-sivustoon ja joita voi toista suoraan sivustossamme. [Videoissa sovelletaan laajennettua tietosuojaa. Se tarkoittaa sitä, että käyttäjätietojasi ei siirretä YouTubelle, jos et toista videoita. Vasta sitten, kun toistat videoita, siirretään kohdassa 2 mainitut tiedot. Emme voi mitenkään vaikuttaa kyseiseen tiedonsiirtoon.]

2) Kun vierailet sivustossa, YouTube saa tiedon, että olet kutsunut sivustomme vastaavan alasivun. Samalla välitetään tämän selosteen kohdassa 3 mainitut tiedot. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, onko sinulla YouTube-käyttäjätili, jonka kautta olet kirjautunut sisään, vai ei. Jos olet kirjautunut sisään Googleen, tietosi kohdistetaan suoraan tilillesi. Jos et haluat, että profiilisi kohdistetaan YouTubeen, kirjaudu ulos, ennen kuin käytät toistopainiketta. YouTube tallentaa tietosi käyttöprofiilien muodossa ja käyttää niitä mainostuksessa, markkinatutkimuksessa ja/tai sivustonsa muokkaamisessa tarpeiden mukaiseksi. Tuollaista analysointia käytetään (myös ei-sisäänkirjautuneiden käyttäjien osalta) ennen kaikkea tarpeiden mukaisen mainonnan mahdollistamiseksi. Sillä myös kerrotaan sosiaalisen verkoston muille käyttäjille toiminnastasi sivustossamme. Sinulla on oikeus kieltää tällaisten käyttäjäprofiilien muodostus. Ota tässä asiassa yhteyttä suoraan YouTubeen.

3) Lisätietoja siitä, mitä tarkoitusta varten ja missä laajuudessa YouTube kerää ja käsittelee tietojasi, on tietosuojaselosteessa. Sieltä löydät myös lisätietoja siitä, mitä oikeuksia ja asetusmahdollisuuksia sinulla on yksityisyytesi suojaamisen suhteen: https://policies.google.com/privacy Google käsittelee henkilötietojasi myös Yhdysvalloissa ja noudattaa siinä EU-US Privacy Shield -järjestelmää https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

10. Sosiaalisen median ohjelmalaajennusten käyttö

1) Käytössämme ovat tällä hetkellä seuraavat sosiaalisen median ohjelmalaajennukset: Facebook, Google+, Twitter, Xing, T3N, LinkedIn ja Flattr. Käytämme niin sanottua kahden napsautuksen ratkaisua. Tämä tarkoittaa sitä, että kun vierailet sivustossamme, aluksi ei yleensä välitetä mitään henkilötietoja ohjelmalaajennusten tarjoajille. Tunnistat ohjelmalaajennusten tarjoajat ohjelmalaajennuksen tarjoajan alkukirjainten tai logon yläpuolella olevan ruudun merkinnästä. Voit olla suoraan yhteydessä ohjelmalaajennuksen tarjoajan kanssa painikkeen kautta. Vain jos aktivoit valitun kentän sitä napsauttamalla, ohjelmalaajennuksen tarjoaja saa tiedon siitä, että olet kutsunut online-tarjontamme vastaavan sivuston. Samalla välitetään tämän selosteen kohdassa 3 mainitut tiedot. Facebookin ja Xingin mukaan IP-osoitteet anonymisoidaan Saksassa heti niiden keräämisen jälkeen. Kun siis aktivoit ohjelmalaajennuksen, henkilötietosi välitetään kulloisellekin ohjelmalaajennuksen tarjoajalle ja tallennetaan sinne (jos kyseessä on yhdysvaltalainen palveluntarjoaja, tiedot tallennetaan Yhdysvalloissa). Koska ohjelmalaajennusten tarjoajat suorittavat tietojen keruuta ennen muuta evästeiden kautta, on suositeltavaa poistaa kaikki evästeet selaimesi tietosuoja-asetusten kautta, ennen kuin napsautat harmaana näkymää ruutua.

2) Emme voi mitenkään vaikuttaa kerättyihin tietoihin ja tietojenkäsittelytapahtumiin, emmekä tiedä, kuinka laajaa tiedonkeruu on, mihin tarkoituksiin tietoja kerätään ja miten pitkään tietoja säilytetään. Meillä ei myöskään ole tietoa siitä, miten ohjelmalaajennusten tarjoajat poistavat keräämiänsä tietoja.

3) Ohjelmalaajennusten tarjoaja tallentaa sinusta keräämänsä tiedot käyttöprofiilien muodossa ja käyttää niitä mainostuksessa, markkinatutkimuksessa ja/tai sivustonsa muokkaamisessa tarpeiden mukaiseksi. Tuollaista analysointia käytetään (myös ei-sisäänkirjautuneiden käyttäjien osalta) ennen kaikkea tarpeiden mukaisen mainonnan mahdollistamiseksi. Sillä myös kerrotaan sosiaalisen verkoston muille käyttäjille toiminnastasi sivustossamme. Sinulla on oikeus kieltää tällaisten käyttäjäprofiilien muodostus. Ota tässä asiassa yhteyttä suoraan asianomaiseen ohjelmanlaajennuksen tarjoajaan. Ohjelmalaajennukset antavat sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa sosiaalisten verkostojen ja muiden käyttäjien kanssa. Siten voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä sen kiinnostavammaksi sinulle. Ohjelmalaajennusten käytön oikeusperustana käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaa f.

4) Tiedot välitetään riippumatta siitä, onko sinulla tili ohjelmalaajennuksen tarjoajan palvelussa ja oletko kirjautunut sisään siihen. Jos olet kirjautunut sisään ohjelmalaajennuksen tarjoajan palveluun, meidän sivustossamme kerätyt tiedot kohdistetaan suoraan ohjelmanlaajennuksen tarjoajan palvelussa olevalle käyttäjätilillesi. Kun käytät aktivoitua painiketta ja esimerkiksi luot sivusta linkin, ohjelmalaajennuksen tarjoaja tallentaa nämäkin tiedot käyttäjätiliisi ja jakaa ne julkisesti kontakteillesi. On suositeltavaa, että kirjaudut sosiaalista verkostoa käytettyäsi aina ulos palvelusta, varsinkin ennen painikkeen aktivointia, jotta ohjelmalaajennuksen tarjoaja ei voi kohdistaa tietoja profiiliisi.

5) Lisätietoja ohjelmalaajennusten tarjoajien suorittaman tiedonkeruun ja tietojen käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta on kyseisten palveluntarjoajien tietosuojaselosteissa. Sieltä löydät myös lisätietoja siitä, mitä oikeuksia ja asetusmahdollisuuksia sinulla on yksityisyytesi suojaamisen suhteen näiden palvelujen osalta.

6) Ohjelmalaajennusten tarjoajien osoitteet ja tietosuojaselosteiden URL-osoitteet:

(1) [Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.php; lisätietoja tiedonkeruusta: http://www.facebook.com/help/186325668085084, http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications ja http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo. Facebook käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

(2) Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=de. Google käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

(3) Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy. Twitter käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

(4) Xing AG, Gänsemarkt 43, 20354 Hamburg, DE; http://www.xing.com/privacy.

(5) T3N, yeebase media GmbH, Kriegerstr. 40, 30161 Hannover, Deutschland; https://t3n.de/store/page/datenschutz.

 (6) LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, USA; http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. LinkedIn käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

(7) Flattr Network Ltd., 2 nd Floor, White bear yard 114A, Clerkenwell Road, London, Middlesex, England, EC1R 5DF, Great Britain; https://flattr. com/privacy.]

11. Online-mainonta

Google AdWords -konversion käyttö

1) Käytämme Google AdWords -palvelua, jotta voimme esitellä houkuttelevaa tarjontaamme muilla sivustoilla mainosvälineiden (niin sanottujen Google AdWordsien) avulla. Näin voimme saada mainoskampanjoiden tietojen suhteen selville, miten onnistuneita yksittäiset mainostoimenpiteet ovat. Tavoitteenamme on näyttää sinulle kiinnostavia mainoksia, muokata sivustoamme kiinnostavammaksi ja laskea mainoskulumme tasapuolisesti.

2) Google toimittaa kyseiset mainosvälineet Ad Serverin kautta. Sitä varten käytämme Ad Server -evästeitä, joilla voidaan mitata tiettyjen parametrien avulla mainosten onnistumista, kuten näyttökertoja tai käyttäjän tekemien napsautusten määrää. Jos päädyt sivustoomme Google-näytön kautta, Google AdWords tallentaa evästeen tietokoneeseesi. Nämä evästeet vanhenevat yleensä 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilöytesi tunnistamiseen. Evästeeseen tallennetaan analysointiarvoiksi yleensä evästeen yksilöivä tunniste, mainosten näyttökertojen määrä sijaintia kohden (frekvenssi), viimeisin näyttökerta (olennainen ei-välittömiä-konversioita varten) ja opt out -tiedot (merkintä siitä, että käyttäjä ei halua enää saada mainoksia).

3) Näiden evästeiden avulla Google tunnistaa Internet-selaimesi. Kun käyttäjä käy AdWords-asiakkaan sivuston tietyillä sivuilla ja jos hänen tietokoneeseensa tallennettu eväste ei ole vielä vanhentunut, Google ja asiakas voivat tunnistaa, että käyttäjä on napsauttanut näyttöä ja että hänet on siirretty kyseiselle sivulle. Kullekin AdWords-asiakkaalle kohdistetaan oma evästeensä. Evästeitä ei siis voi jäljittää AdWords-asiakkaiden sivustoissa. Me itse emme kerää emmekä käsittele henkilötietoja edellä mainituissa mainostoimenpiteissä. Google toimittaa käyttöömme vain tilastollisia analyyseja. Näiden analyysien avulla voimme tunnistaa, mitkä käytetyistä mainostoimenpiteistä ovat erityisen tehokkaita. Emme saa tarkempia tietoa mainosvälineiden käytöstä, ja etenkään emme pysty tunnistamaan käyttäjiä näiden tietojen perusteella.

4) Selaimesi muodostaa käytettyjen markkinointityökalujen perusteella automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Emme voi mitenkään vaikuttaa Googlen edellä mainitulla työkalulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäsittelyyn. Sen vuoksi kannattaa ottaa huomioon seuraavaa: AdWords-konversion kautta Google saa tiedon siitä, että olet kutsunut tietyn osan Internet-sivustostamme tai napsauttanut jotakin sivustomme mainosta. Jos olet rekisteröitynyt johonkin Google-palveluun, Google voi kohdistaa tiedon vierailusta tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Google-palveluun tai et olisi kirjautunut sisään kyseiseen palveluun, on mahdollista, että palveluntarjoaja saa IP-osoitteesi selville ja tallentaa sen.

5) Voit estää tähän seurantamenetelmään osallistumisen usealla eri tavalla. a) Voit tehdä selaimessasi asetuksen, ettet halua saada kolmannen osapuolen palveluntarjoajien mainoksia näkyviin. Erityisesti kolmannen osapuolen evästeiden estäminen auttaa tässä. b) Voit poistaa konversioseurannan evästeiden aktivoinnin tekemällä selaimessasi asetuksen, jonka mukaan toimialueen www.googleadservices.com evästeet (sivu https://www.google.fi/settings/ads) lukitaan. Tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet. c) Voit poistaa palveluntarjoajien kiinnostukseen perustuvat mainokset jotka ovat osa About Ads -itsesääntelykampanjaa, osoitteessa http://www.aboutads.info/choices. Tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet. d) Voit tehdä pysyvän aktivoinnin poiston Firefox-, Internet Explorer- tai Google Chrome -selaimessa linkin http://www.google.com/settings/ads/plugin kautta. Huomaa, että tässä tapauksessa et välttämättä voi käyttää tämän sivuston kaikkia toimintoja kokonaisuudessaan.

6) Tietojesi käsittelyn oikeusperustana käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaa f. Lisätietoja Googlen tietosuojasta löytyy osoitteista http://www.google.com/intl/de/policies/privacy ja https://services.google.com/sitestats/de.html. Voit käydä myös Network Advertising Initiative (NAI) sivustossa osoitteessa http://www.networkadvertising.org. Google käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Uudelleenmarkkinointi

AdWords-konversion lisäksi käytämme myös Googlen uudelleenmarkkinointisovellusta. Tässä on kyse menettelystä, jota käyttäen haluamme lähestyä sinua uudelleen. Tämän sovelluksen avulla voimme näyttää mainoksiamme sinulle uudelleen, kun jatkat Internetin käyttöä sivustossamme käytyämme. Se tapahtuu selaimeesi tallennettujen evästeiden avulla. Niiden kautta Google kerää ja analysoi tietoja käyttäytymisestäsi eri sivustoissa. Siten Google voi määrittää edellisen vierailusi sivustossamme. Googlen oman ilmoituksen mukaan uudelleenmarkkinoinnin puitteissa kerättyjä tietoja ei yhdistetä Googlen mahdollisesti tallentamien henkilötietojesi kanssa. Lisäksi Googlen mukaan uudelleenmarkkinoinnissa käytetään salanimiä.

DoubleClick by Google

1) Tässä sivustossa käytetään myös DoubleClick by Google -nimistä verkkomarkkinoinnin työkalua. DoubleClick käyttää evästeitä, joilla näytetään käyttäjälle merkityksellisiä mainoksia, parannetaan kampanjan tehokkuutta mittaavaa raportointia tai joilla vältetään samojen mainosten näyttäminen samalle käyttäjälle useaan kertaan. Evästetunnisteen avulla Google saa selville, mitä mainoksia on näytetty missäkin selaimessa ja voi siten estää mainosten moninkertaisen esittämisen. Lisäksi DoubleClick voi evästetunnisteiden avulla käsitellä niin sanottuja konversioita, joilla on yhteys mainospyyntöihin. Näin tapahtuu esimerkiksi silloin, kun käyttäjä näkee DoubleClick-ilmoituksen ja kutsuu myöhemmin samassa selaimessa mainostajan sivuston esiin ja ostaa siellä jotain. Googlen mukaan DoubleClick-evästeet eivät sisällä henkilötietoja.

2) Selaimesi muodostaa käytettyjen markkinointityökalujen perusteella automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Emme voi mitenkään vaikuttaa Googlen edellä mainitulla työkalulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäsittelyyn. Sen vuoksi kannattaa ottaa huomioon seuraavaa: DoubleClick-palvelun kautta Google saa tiedon siitä, että olet kutsunut tietyn osan Internet-sivustostamme tai napsauttanut jotakin sivustomme näyttöä. Jos olet rekisteröitynyt johonkin Google-palveluun, Google voi kohdistaa tiedon vierailusta tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Google-palveluun tai et olisi kirjautunut sisään kyseiseen palveluun, on mahdollista, että palveluntarjoaja saa IP-osoitteesi selville ja tallentaa sen.

3) Voit estää tähän seurantamenetelmään osallistumisen usealla eri tavalla. a) Voit tehdä selaimessasi asetuksen, ettet halua saada kolmannen osapuolen palveluntarjoajien mainoksia näkyviin. Erityisesti kolmannen osapuolen evästeiden estäminen auttaa tässä. b) Voit poistaa konversioseurannan evästeiden aktivoinnin tekemällä selaimessasi asetuksen, jonka mukaan toimialueen www.googleadservices.com evästeet (sivu https://www.google.fi/settings/ads) lukitaan. Tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet. c) Voit poistaa palveluntarjoajien kiinnostukseen perustuvat mainokset jotka ovat osa About Ads -itsesääntelykampanjaa, osoitteessa http://www.aboutads.info/choices. Tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet. d) Voit tehdä pysyvän aktivoinnin poiston Firefox-, Internet Explorer- tai Google Chrome -selaimessa linkin http://www.google.com/settings/ads/plugin kautta. Huomaa, että tässä tapauksessa et välttämättä voi käyttää tämän sivuston kaikkia toimintoja kokonaisuudessaan.

4) Tietojesi käsittelyn oikeusperustana käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaa f. Lisätietoja DoubleClick by Google - palvelusta on osoitteissa https://www.google.de/doubleclick ja http://support.google.com/adsense/answer/2839090. Yleisesitys Googlen tietosuojasta löytyy osoitteesta https://www.google. de/intl/de/policies/privacy. Voit käydä myös Network Advertising Initiative (NAI) sivustossa osoitteessa http://www.networkadvertising.org. Google käyttää EU-US Privacy Shield -järjestelmää, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Facebookin mukautetut kohderyhmät

1) Lisäksi tässä sivustossa käytetään Facebook Inc.:n (jäljempänä Facebook) uudelleenmarkkinointitoimintoa "Mukautetut kohderyhmät". Sen avulla sivuston käyttäjille voidaan näyttää yhteisöpalvelu Facebookissa (tai muissa samaa menettelytapaa käyttävissä sivustoissa) vierailun puitteissa kiinnostukseen perustuvia mainoksia (Facebook-mainoksia) Tavoitteenamme on näyttää sinulle kiinnostavia mainoksia, jotta voimme muokata sivustoamme sinua kiinnostavammaksi.

2) Selaimesi muodostaa käytettyjen markkinointityökalujen perusteella automaattisesti suoran yhteyden Facebookin palvelimeen. Emme voi mitenkään vaikuttaa Facebookin edellä mainitulla työkalulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäsittelyyn. Sen vuoksi kannattaa ottaa huomioon seuraavaa: Facebookin mukautettujen kohderyhmien kautta Facebook saa tiedon siitä, että olet kutsunut tietyn osan Internet-sivustostamme tai napsauttanut jotakin mainostamme. Jos olet rekisteröitynyt johonkin Facebook-palveluun, Facebook voi kohdistaa tiedon vierailusta tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Facebook-palveluun tai et olisi kirjautunut sisään kyseiseen palveluun, on mahdollista, että palveluntarjoaja saa IP-osoitteesi ja muut tunnistustavat selville ja tallentaa ne.

3) Sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat poistaa Facebookin mukautetut kohderyhmät -toiminnon käytöstä tämän linkin kautta: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_möglich.

4) Tietojesi käsittelyn oikeusperustana käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohtaa f. Lisätietoja siitä, miten Facebook käsittelee tietoja, on osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy.

12. Muita verkkosivustomme toimintoja ja tarjouksia

 

1)   Sisältämänsä tiedon lisäksi verkkosivustomme tarjoaa käyttöösi erilaisia sinua mahdollisesti kiinnostavia palveluita. Niiden käyttämiseksi sinun on yleensä annettava meille henkilötietoja, joita käytämme kulloisenkin palvelun tarjoamiseen ja joita koskevat aiemmin mainitut tietojenkäsittelyperiaatteet.

2)   Käytämme tietojesi käsittelyyn osittain myös ulkopuolisia palveluntarjoajia. Nämä huolella valitsemamme palveluntarjoajat ovat sitoutuneet noudattamaan ohjeitamme ja valvomme heidän toimintaansa säännöllisesti.

3)   Lisäksi voimme välittää henkilötietojasi kolmansille osapuolille tarjotessamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kampanjoita, arvontoja, sopimuksia tai muita palveluja. Lisätietoja saat antaessasi meille henkilötietojasi tai tutustumalla alla olevaan tarjontakuvaukseen.

4)   Jos palveluntarjoajamme tai yhteistyökumppanimme toimipiste on Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella olevassa maassa, kerromme tilanteen mahdollisista seurauksista tarjouskuvauksessa.

Livechat

Käytämme tällä verkkosivustolla ”drift.com”-sovellusta voidaksemme tarjota sivustollamme kävijöille livechat-mahdollisuuden.

Meille yhteydenottoa varten antamasi henkilötiedot (esim. nimi, sähköpostiosoite yms.) tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville drift.comin palvelimille. Lisäksi voimme tallentaa muita, chat-keskustelun aikana esille tulevia henkilökohtaisia tietojasi (oikeudellinen peruste eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1. sivun alakohta f).

Pyyhimme tässä yhteydessä tallentamamme tiedot pois, kun niitä ei enää tarvita, tai rajoitamme niiden käsittelyä, mikäli lainsäädäntö edellyttää niiden säilyttämistä.

drift.comilla on ”EU-US-Privacy-Shield”-sertifiointi. ”Privacy-Shield” on Euroopan unionin (EU) ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, joka pyrkii takaamaan eurooppalaisten tietosuojastandardien noudattamisen Yhdysvalloissa.

https://www.privacyshield.gov/participant_search

Lue lisää drift.comin tietosuojaperiaatteista osoitteessa:

https://www.drift.com/privacy-policy/

Tarvitsemme suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun. Voit perua antamasi suostumuksen koska tahansa. Lähetä ilmoitus perumisesta osoitteeseen privacy@magnetix.com.”

Tietojenkäsittelysopimus  

Olemme solmineet drift.comin kanssa ns. tietojenkäsittelysopimuksen, jossa velvoitamme drift.comin suojaamaan asiakkaidemme tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille. 

13. Tietosuojasäännösten muuttaminen

Pidätämme oikeuden mukauttaa tietosuojaselostetta ajoittain, jotta se vastaa aina viimeisimpiä vaatimuksia, tai muuttaa tietosuojaselostetta palveluihimme tehtyjen muutosten mukaisesti, esimerkiksi uusien palvelujen käyttöönoton yhteydessä. Silloin sovelletaan uutta tietosuojaselostetta.

Viimeksi katsottu

Magnetix etusi


toimitus kotiin

Tilaa kello 13.00 mennessä!
Lähetämme tilauksesi samana päivänä!

30 päivän
TYYTYVÄISYYTAKUU

Vakuutu rauhassa upeista tuotteissamme.

SUOJATUT
MAKSUTAVAT

Valitse jokin näistä maksutavoista: Paypal, luottokortti tai etukäteispankkisiirto!

KORKEA
LAATU

Käytämme Tuotteissamme pääasiassa neodyymimagneetteja!